NİĞDE / BOR - Mehmet Güleç İlkokulu

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni A. Dilek AYDIN koordinasyonunda yönetip sahnelenen tiyatro oyunu okulumuz öğrencileri tarafından sergilenmiştir. Katılımlarıyla öğrencilerimizi onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ahmet Kuddusi Huzur Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşlılarımıza okulumuz rehber öğretmeni A. Dilek AYDIN koordinasyonunda, Sınıf öğretmeni Latif YILMAZ  işbirliği ile tiyatro gösterisi düzenlenmiştir.  Bu ziyarette öğrencilerimiz en güzel sahne performanslarını yaşlı amcaları ve teyzeleri için sergilerken ev sahipliği yapan yaşlılarımız ise geçmiş günlerine geri dönerek en güzel hikaye ve masallarını öğrencilerimiz ile paylaşmışlardır. Özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı tüm öğrenci ve velilerimizi kutlarız.