NİĞDE / BOR - Mehmet Güleç İlkokulu

Mehmet Güleç İlkokulu

Başpınar Mahallesi Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Caddesi No18 Bor/Niğde
Vizyon
Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir
DOĞALGAZ KALORİFERLİ
HER 15 DAKİKADA GEÇEN NİĞDE-BOR SERVİSLERİ VE İLÇE İÇİ HALK OTOBÜSLERİ İLE...
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
BOR İLÇE MERKEZİNDE-BOR İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KARŞISINDA BAŞPINAR MAHALLESİNDE İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ İLE YAN YANAYIZ.NİĞDE İLE 12 KM MESAFEDEYİZ.
Proje Çalışmaları
eTwinning Projelerimiz Okulum Temiz Projesi Beyaz Bayrak Projesi Sıfır Atık Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi